Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser er gældende for handel mellem Koffeinfri I/S (CVR DK-41400641) og kunder. Vi anbefaler, at man læser vores  handelsbetingelser, inden en bestilling gennemføres hos os.

Adresse

Koffeinfri I/S, Carlsensvej 4, DK-4600 Køge

Bestilling

For at bestille varer hos Koffeinfri I/S kræver vi, at du er myndig eller har samtykke fra forældre/værge. Alle bestillinger foretages via vores hjemmeside. Bestillinger kan ikke foretages over telefon eller e-mail.

Afhentning

Bestillinger kan ikke afhentes direkte hos Koffeinfri I/S, men kun leveres som pakke.

Fragt og levering

Når Koffeinfri I/S tilbyder fri fragt, så gælder det kun for den leveringform, som Koffeinfri I/S tilbyder på hjemmesiden. Koffeinfri I/S tilbyder levering med DAO og GLS. Begge udbydere tilbyder forskellige leveringsformer. Den ønskede leveringsform vælges af kunden ved bestilling på hjemmesiden.

Leveringspris afhænger af fragtfirma og fragtform og vises på hjemmesiden ved køb af varer. Ved levering med ’DAO – Privat’ gøres opmærksom på, at pakken stilles uden for hoveddøren tidligt om morgenen, og der bliver ikke ringet på døren. Lagerførte varer bliver afsendt fra Koffeinfri I/S inden for 1-2 hverdage.

Pakker der ikke afhentes fra pakkeshop inden DAO eller GLS afhentningsperiode udløber, bliver automatisk sendt retur til Koffeinfri I/S. Kunden er pligtig til at betale returfragten til Koffeinfri I/S.

Der tages forbehold for leveringstid på ikke lagerførte varer, men kunder vil blive kontaktet på e-mail eller telefon angående leveringstid. Bestillinger sendes først, når alle varer af en bestilling er på lager. Koffeinfri I/S leverer kun til danske adresser. Levering af pakker anses for fuldført, når pakken er leveret til leveringsadressen eller er afhentet i pakkeshop.

Priser

Alle priser er inklusive moms og opgjort i danske kroner. Der tages forbehold for fejl i priser og udsolgte varer.

Persondatapolitik

Koffeinfri I/S behandler følgende persondata, som bliver opgivet i købsprocessen: Hvilke varer der er bestilt, navn, e-mail, tlf.nr. og leveringsadresse. Visse af disse oplysninger deles i nødvendigt omfang med f.eks. fragtfirma, som har brug for at kende leveringsadressen for at levere pakken. Koffeinfri I/S forpligter sig til enhver tid at behandle oplysninger på en sikker og forsvarlig måde som krævet af persondataforordningen (GDPR) og efter gældende dansk lovgivning. Du kan læse vores fulde persondatapolitik på koffeinfri.dk/persondatapolitik/.

Betaling

På hjemmesiden tager vi imod betaling med VISA Dankort, VISA, MasterCard og Maestro. Vi kan ikke godtage betaling via bankoverførsel eller MobilePay. Betaling hæves, når varen afsendes. Betaling på vores webshop bliver varetaget af yourpay.io. Koffeinfri I/S har ikke adgang til kortoplysninger afgivet i forbindelse med købsprocessen.

Fortrydelsesret og ombytning

Levnedsmidler – såsom kaffe kan ikke tages retur, hvilket følger af forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2. Dette sikrer, at kunder aldrig får kaffe, der før har været sendt ud til andre kunder. Ydermere sikrer dette, at kaffen er frisk, når den modtages. Ligeledes ombytter vi ikke varer til andre varer, når de er afsendt til en kunde.

Reklamation

Såfremt en vare er defekt ved modtagelse, så skal kunden kontakte os inden for 3 hverdage. Vi kan kontaktes på koffeinfri.dk/kontakt/ eller ved at skrive til e-mailadressen, som er påført jeres faktura. Vi svarer tilbage inden for 3 hverdage. Såfremt varen skal sendes retur, sender Koffeinfri I/S en gratis returfragtlabel på e-mail. Når en vare er modtaget retur, undersøger vi denne inden for 5 hverdage og sender derefter feedback til kunden på e-mail.

Forbehold

Kunden er ansvarlig for rigtigheden af afgivne oplysninger. Koffeinfri I/S tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl og prisændringer. Ydermere tages forbehold for leveringstid af ikke lagerførte varer.  Ovenstående handelsbetingelser kan fraviges, såfremt både kunde og Koffeinfri I/S er enige herom.